chakra cursus helmond

Jaarcursus Chakra awareness 

7 cirkels aan vrouwenwijsheid, healing, transformatie, creativiteit, kracht en liefde. Een reis opnieuw van de hemel naar moeder aarde, dat jij jezelf mag gaan neerzetten met jouw sensitiviteit , kracht, liefde en licht! 

A journey, chakra's & the divine feminine 

 

Na de vorige jaarcursus van vrouw & intuïtie komt er dit jaar de 2e jaarcursus aan. Voel jij dat het jaar 2019 een jaar voor jou wordt om op te gaan staan in je licht, liefde en kracht? In de numerologie zal 2019 een 3 jaar zijn: lichaam, geest en ziel in balans! Met deze intuïtieve cursus geef je jezelf een cadeautje om thuis te komen bij jezelf op alle lagen. Jij mag helemaal gaan zijn in jouw licht en puurheid met jouw sensitiviteit als kracht.

Als je in je buik JA voelt lees dan verder!

Een ontmoeting, een dans, een reis, een weg naar jouw binnenwereld. Intuïtie, creativiteit en samenzijn in groepsverband met vrouwen staan centraal tijdens de 7 cirkels. In deze cursus van 7 avonden leer je de energie van jouw chakra systeem kennen en hoe je in het leven staat. Je ontdekt jezelf op een diepere laag (fysiek & spiritueel) en de inspirerende lessen geven je tools mee om in het dagelijkse leven meer helderheid te krijgen over de verbinding met jezelf en jouw omgeving. Bewustzijn en de behoefte aan groei, eerlijk naar jezelf en je eigen verantwoordelijkheid kijken zijn een voorwaarde voor innerlijke groei. We behandelen 1x per maand een chakra zodat je voldoende tijd hebt om het thema te integreren en het toe te passen. In een kleine intieme cirkel van vrouwen zal de cursus gegeven worden. Er is voldoende aandacht voor iedereen en persoonlijke vragen mogen ingebracht worden.

Wat gaan we allemaal doen?


De cursus zal bestaan uit diverse vormen van intuïtief werken o.a. meditatie, yoga, energetische oefeningen, healing, dans, bewegen, muziek, schilderen, tekenen, kleien en nog veel meer. We ervaren op een open manier alles wat de energie naar boven brengt zodat het gezien en gehoord kan worden. Een veilige bedding ontstaat er om dieper te kunnen loslaten en helen.

Tijdens de reis door ieder chakra activeren we de energie met het levende altaar. Ik maak intuïtief voor de groep een altaar met kristallen en edelstenen, bloemen en alles wat passend is bij het behorende chakra. Iedere cursus avond laten we het altaar levend worden door de inbreng van de groep.

Van denken naar voelen


De reis door de chakra’s doorlopen we vanuit de vrouwelijke energie, meer voelen en ervaren dan denken en leren, creativiteit staat centraal en we maken de weg naar onze binnenwereld, ook ontmoeten we onze innerlijke godinnen en helen ons innerlijk meisje die langzaam opgroeit naar de wijze vrouw die we nu zijn. We ontmoeten elkaar in openheid en respect in de cursus, zo ontstaat er een mogelijkheid om veiligheid te creëren. 


7 cirkels en de thema's


1e chakra AARDE: leren gronden, contact met de Gaia godin (moeder aarde) maken. Hoe sta ik in verbinding met de aarde en mijn lichaam? Lukt het mij om bij mezelf te blijven? Hoe voelt de verzorgende moeder energie in mij?

2e chakra WATER: energie ontdekken in mijn buik, wat voel ik allemaal? En hoe sta ik in verbinding met mijn emoties? Mag mijn seksualiteit er zijn? Mag ik plezier hebben? Innerlijk kind helen. Hoe ga ik om met verandering? De wilde vrouw in mijzelf leren voelen.

3e chakra VUUR: hoe ga ik om met kracht, wilskracht en discipline. Hoe kan ik leven vanuit een authentieke ik? Innerlijk vuur activeren. Ontdekking van de krijger!

4e chakra LUCHT: wat ervaar ik als ik contact maak met de tempel van mijn hart? De weg van ik naar wij. Lukt het me om mijn hart te openen? Hoe ga ik om met mijn relaties? Kan ik harmonie en liefde voelen in mijzelf? Mag ik ontvangen? Hoe adem ik? Kan ik de genezeres in mijzelf voelen?

5e chakra ETHER: mag ik mezelf uiten en delen wat er in mijn binnenwereld speelt? Hoe is mijn communicatie met de ander? Kan ik mijzelf verwoorden? Voel ik verbondenheid en creativiteit? Wat doet geluid en zingen met mij?

6e chakra LICHT: kan ik de schoonheid zien bij mezelf en het leven? Lukt het mij om te visualiseren, mijn verbeeldingskracht te gebruiken? Hoe is mijn vertrouwen in mijn intuïtie? Ben ik een dromer of wil ik alles vanuit mijn hoofd begrijpen? Kan ik helder zien? De dromer in mijzelf beleven.

7e chakra GEDACHTEN/ZUIVER BEWUSTZIJN: wat denk ik? Geloof ik ergens in? Hoe komt informatie binnen bij mij? Wat ervaar ik als ik leegte voel? Hoe is de verbinding met mijn geest en mijn verstand?Activeren van de wijze vrouw.


Praktische info


De cursus start in februari en bestaat uit 7 avonden. 

Wanneer? vrijdag avond 19:00 / 22:00 (totaal 7 avonden)
Datums 2019: 8 mrt, 5 apr, 26 apr, 3 mei, 24 mei, 14 jun, 28 jun
Investering:
betaling ineens €333,- betaling in 2 termijnen €355,- (2 x €177,50)

Voel je dat je mee op reis wil gaan? Aanmelden kan er is nog plaats! Weet je niet of deze cursus passend voor je is? Maak dan gerust een afspraak met me. In overleg bekijken we wat voor jou mogelijkheden zijn en of het passend voor jou is op dit moment.

chakra cursus helmond
Chakra cursus 1e chakra
Chakra cursus 4e chakra
Chakra curus 7e chakra
chakra cursus 3e chakra
Chakra cursus 6e chakra
Chakra cursus 7e chakra
Chakra cursus 7e chakra