Over 

Wie ben ik? Nou deze vraag stel ik mezelf al jaren :) en momenteel is het antwoord hierop; ik ben essentie, licht, liefde, ziel in een lichaam. Met mijn energie laat ik stromen wie ik ben, van binnen naar buiten. Vandaag zacht en morgen vol in beweging. En toch om een klein beetje jou een indruk te geven wat ik dan doe en wat mijn achtergrond is bij deze:). 

Mijn naam is Odith Engelen en als kleine meid was ik altijd al bezig met de vraag van het leven. Met mijn hoofd in de wolken niet helemaal hier op aarde ging ik mijn kinderen jaren door. Waarom ben ik hier en wat is dit voor plek waar ik toch ben? En nu 34 jaar later, hoog sensitief met beide benen op moeder aarde (zoveel mogelijk!) met nog steeds dezelfde zoektocht, maar inmiddels is het mijn levensmissie en heb ik mijn antwoorden gevoeld van binnen. Daar waar we vandaan komen is een hele mooie plek en als sensitieve ziel is het niet altijd makkelijk om de dichtere materie hier op aarde te belichamen. 

Mijn pad heeft veel obstakels, hobbels en diepe kuilen gekend. Een diepe angst droeg ik al in de baarmoeder met me mee. Niemand begreep mij en ik voelde mij ook altijd al anders. Alsof ik niet helemaal van hier was keek ik naar de wereld om mij heen. Sensitief geboren worden en hier mee leren omgaan is één van mijn missies in dit leven. Het terug vinden van mijn intuïtie en hart in een overvloed aan prikkels, ervaringen en lagen van mijn ego ik' je. Inmiddels wetende dat dit juist de weg is.

Door een ontmoeting met een krachtige mannelijke energie in 2012 ontwaakt mijn ziel en stroomde de kundalini energie omhoog naar mijn buik en hart. Mijn vrouwelijke essentie stroomde binnen. Mijn leven was hierna niet meer hetzelfde en begon grote veranderingen aan te nemen. Zo ontstond de zoektocht van de vrouwelijke energie dieper in mij in 2013. Het helen van mijn innerlijk kind, lagen van onveiligheid, angst en oude lagen van de vrouwenlijn, DNA en het collectief van de vrouwelijke ziel bracht mijn ziel meer en meer in mijn lichaam. Door deze eigen ervaringen hoe er geheeld kan worden in zachtheid is mijn ziel meer gaan landen en kwam er meer rust in mijn systeem. Het helen van oude karmische ervaringen kon ik niet via de 'aardse' oude manier van lichaamswerk doen. Mijn weg is gegaan via inwijdingen in lichtwerk, healing, transmissies, edelstenen & kristallen healing, stem activatie en light Language. Zo heb ik mijn eigen unieke manier gevonden om jou als sensitieve vrouw te begeleiden en inspireren op jouw pad naar ascensie en zelfrealisatie. 

Met zoveel liefde ben ik gaan ervaren hoe het is om deze reis met jeZELF te maken. Zelfliefde is zo belangrijk om verder te groeien naar meer vreugde en kracht.  Door mijn onderste chakra's te reinigen en te helen stap ik meer en meer met liefde en vreugde in mijn aarding en dus mijn fysieke lichaam. Moeder aarde is een voelbare energie in mijn lichaam geworden en ik zal je zeggen dat is heerlijk!! Wat gun ik het iedere vrouw om thuis te komen in haar lichaam en dat haar ziel mag gaan openen als een prachtige bloem in haar hart. 

Verschillende holistische (Yoga, Ayurveda, Energetische therapie, Healing) opleidingen heb ik gevolgd maar voornamelijk is mijn reis pas echt gaan stromen toen ik zacht naar mezelf begon te kijken en in verbinding kwam met mijn baarmoeder. Mijn fijngevoeligheid kwam meer en meer tot zijn recht en opende mijn kanaal als healer/lichtwerker zich steeds meer en nog steeds! Mijn pad is ook niet klaar want helen van de lagen van de onderste chakra's en het collectief is een levensreis en is mijn taak in dit leven. 

Omdat ik in essentie een kanaal ben van het licht kun je mij een intuïtieve healer, docente, lichtwerker, godin, priesteres, engel, vrouw, mens noemen. Met ontzettend veel vreugde laat ik mijn stem en creativiteit stromen als uiting van mijn ware Zelf. Veiligheid en zachtheid is van waaruit ik werk. Alles ontstaat in het moment! 

Aan huis in Helenaveen geef ik de soul essence healing & coaching en vrouwencirkels. De online webshop is in de maak en daar kun je mooie cursussen of healingen gaan vinden met aanvullende licht essence en zuivere edelstenen en kristallen.  In 2020 start de jaarcursus de vrouw ontwaakt! Ow wat komt er veel moois aan! Ben je nieuwsgierig en voel je dat je hier meer van wilt weten? Neem dan een kijkje in de webshop!  

Ja ik kijk er naar uit om een stukje met je mee te lopen op jouw pad naar licht en liefde! Voel of jij resoneert en ontvang wat voor jou waarheid is en waar jij je mee verbonden voelt. Je komt niet voor niks op een website of een bepaald onderwerp dit komt naar je toe! Energie volgt soort gelijke energie. Wat is jouw thema waar wij elkaar op zullen ontmoeten? 

Soul blessings voor jou!  

Odith

Odith Engelen
Odith Engelen