Womb healing ceremonie

De baarmoeder is geen plek voor angst en pijn, de baarmoeder is om te creëren en geboorte te geven aan leven. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen dit of uit vorige levens met je mee. Er zijn steeds meer vrouwen zich aan het bevrijden van de angst en pijn van het vrouwelijk collectief. Deze vrouwen reinigen de onderste chakra's en helen de vrouwenwond van de vrouwenlijn in de familie en het collecief van de vrouwelijke essentie. Ook moeder aarde wordt hiermee geheeld door jouw heling.

Het is prachtig om te ervaren hoe jij als vrouw daar zonder schaamte en angst mag zijn. Door vele teleurstellingen, trauma's, overgenomen overtuigingen en de afkeur van de seksuele energie zijn wij afstand gaan nemen van de baarmoeder en onze yoni. Deze bijzondere en krachtige plaats van de vrouw is jouw innerlijke leiding, wijsheid, kracht en levensenergie. Het aangaan en heling op thema's zoals macht/onmacht, misbruik/schuld en schaamte brengt diepe heling op jouw vrouw zijn.

In deze liefdevolle ceremonie geef ik de womb healing van de 13th rite Munay-Ki door aan jou. Bij deze ceremonie ontvang je ook nog een soul essence healing. Deze avond is helemaal voor jou om je te onderdompelen in zachtheid, veiligheid en geborgenheid. Een geschenk aan jezelf. Om zo diep met jezelf te verbinden vraagt om veiligheid en respect. Deze zal voelbaar zijn in de cirkel vrouwen door het liefdesveld wat neergezet wordt voor elkaar. We worden gedragen door moeder aarde en een veilige bedding. Zuiverheid en liefdevolle begeleiding geef ik vanuit mijn essentie. De ceremonie zal dan ook in een kleine groep vrouwen worden gegeven.

Deze womb healing ceremonie brengt je in je gevoel van thuis en geeft je een diepe verbinden met jezelf zoals je nog nooit eerder ervaren hebt. De magie van jou als vrouw zijn, een diepe connectie met de goddelijke vrouwelijke essentie. Dat jij je weer herinnert wie je bent. Ook jouw kwetsbaarheid en puurheid mag er helemaal zijn. De weg naar heling van het goddelijk vrouwelijke begint bij jou. Voel je welkom om deze mooie inwijding en reis te gaan maken, speciaal voor jezelf. 

De rite is voor alle vrouwen, ook als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens, als je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap of om vrij te zijn van overgangsklachten etc. 

Wat ontvang je tijdens deze ceremonie:
Je ontvangt in de womb healing ceremonie een combinatie van verschillende inwijdingen. De inwijdingen die ik zelf ontvangen heb van de munay-ki 13th rite, de inwijding de wombblessing van Miranda Gray en een soul essence die ik aan het einde nog met je zal delen. Bij deze ceremonie ontvang je in totaal 3 inwijdingen. 

- inwijding in de munay-ki
- womb healing miranda gray
- soul essence healing

Meer info over de Rite of the womb, 13th rite, Munay-Ki. 

Feminine spirit of the jungle reminds us of this simple and vital truth. That the womb is not a place to store fear and pain; the womb is to create and give birth to life. This lineage of women through the jungle medicine has given us the 13th rite of the Munay-Ki: The Rite of the Womb. Once you receive it you can share it with other women if you want.

De eerst volgende womb healing ceremonie is in juli! Datum volgt nog. 
Locatie: Helenaveen, Oude Peelstraat 7
Bijdrage voor deze ceremonie: €44,-


Let’s heal our womb; let’s heal our mother’s, sister’s, and daughter’s wombs. And in this way bring healing to our Mother Earth.