Womb Blessing® Baarmoeder Zegening

De Womb Blessing ofwel Baarmoeder Zegening is een diep en krachtig ontwaken op het pad van jou als vrouw. Deze zegening brengt een diepe transformatie, genezing en ontwaken met het goddelijke vrouwelijke. Een persoonlijke Wom Blessing, Baarmoeder Zegening is gericht op de specifieke behoeften van de vrouw die deze zegening ontvangt. Het is een prachtig persoonlijke relatie met het Goddelijke Vrouwelijke en een samensmelting met haar energie. Het opent jou als vrouw dieper voor het Goddelijke Vrouwelijke in jezelf, verhoogt je vibratie, transformeert geblokkeerde of slapende aspecten van de vier vrouwelijke archetypische energie.


De Womb Blessing is een pad van zelfontwikkeling, spirituele ontwikkeling en een ontwaken van onze authentieke vrouwelijke natuur. Elke Womb Blessing bouwt voort op de vorige Womb Blessing, het is telkens een nieuwe geboorte in jezelf. De Womb Blessing helpt vrouwen met of zonder een baarmoeder of een cyclus om te groeien in zelfacceptatie, zelfliefde en empowerment en om de schoonheid van hun authentieke vrouwelijkheid tot uitdrukking te brengen en het pad te lopen van hun ziel.


Waarom een persoonlijke Womb Blessing® Baarmoeder Zegening ontvangen?

- diepe genezing voor je vrouwelijke energieën en jouw cyclus
- ontwaakt, activeert en geneest de drie belangrijkste energiecentra’s 
- harmonie en balans in de vier vrouwelijke energieën om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel evenwicht en harmonie te creëren binnen jouw menstruatiecyclus

- de zegening brengt je op een krachtig en persoonlijk pad van ontwaken tot je authentieke vrouwelijkheid om de volledige kracht, schoonheid, liefde, creativiteit en seksualiteit van de vrouw die in je ligt te omarmen en tot uitdrukking te brengen.
- geneest de diepe patronen van de voorouders en je verleden

- een nieuwe manier van leven en empowerment van wie jij bent als vrouw 
- aard en centreert je dieper in de aarde en in jouw relatie met je fysieke lichaam

- een liefdevolle manier om je energieën te herstellen en weer 'ik' te worden
- een pad van vrouwelijke persoonlijke ontwikkeling, dat je tot je volledige potentieel als vrouw maakt
- een pad van spirituele ontwikkeling, je bewustzijn openen voor het Goddelijke Vrouwelijke en je natuurlijke spiritualiteit in je leven brengen

Persoonlijke Womb Blessing® Baarmoeder Zegening kan ook worden ontvangen als:

- een overgangsritueel / viering van de eerste menstruatie
- een overgangsritueel voor de menopauze, het huwelijk, moeder worden, of voor echtscheiding, verdriet en verlies
- een viering van alles wat het betekent om vrouwelijk te zijn
- een persoonlijk en fysiek gebed - een samensmelting van onze vrouwelijke natuur met het Goddelijke Vrouwelijke

Voor wie is de Womb Blessing® Baarmoeder Zegening?


Voor iedere vrouw! Jonge meisjes na de eerste menstruatie, zwangere vrouwen tot op ongeveer de helft van de zwangerschap, alle volwassen vrouwen met of zonder baarmoeder of cyclus.


Als gecertificeerde  Moon Mother®  geef ik persoonlijke Womb Blessings & Womb Healingen in een 1 op 1 sessie. 

Individuele sessie Womb Blessing® 1 uur

Investering voor jezelf: € 99,-
Pakket van 4 sessies € 333-

* De Womb Blessing® en Womb Healing is bedoelt als ontvangen van de gift van de vrouwelijke energie, dit betekent dat ik in deze sessie geen reading geef of multidimensionaal healing in zet voor thema's. We zijn in deze sessies afgestemd op de sacrale energie van ontvangen en daar zal ik een helder kanaal voor zijn. Mochten er blokkade's komen of inzichten waar je graag mee verder de diepte in wil dan kan dat in een Soul Essence Healing 1 op 1 sessie.