Womb Healing, Baarmoeder Heling, Female Energy Balancing

De Womb Healing, de Baarmoeder Heling is ontworpen om de effecten van het moderne, hectische en vooral yange energie in het leven van alle dag tegen te gaan. De disbalans en disharmonie die door onszelf, onze relaties en de moderne wereld zijn gecreëerd, mogen we nu gaan helen en loslaten.

Tijdens de Womb Healing, de Baarmoeder Heling gaat er nieuwe energie stromen naar uitgeputte archetypische energiecentra’s zodat jij je meer heel en comfortabel voelt met alle aspecten van jou als vrouw. De heling helpt de stroom van het ene archetype / fase naar de volgende te harmoniseren, zodat je op een zachte en gemakkelijke manier door de veranderingen van jouw cyclische aard vloeit, hetzij in samenhang met de menstruatiecyclus of de maancyclus. Dit gaat als vanzelf mee in de uitwerking van hoe je in het leven staat.

"Vrouwen zijn net als de maan, we veranderen elke dag een beetje, en het kan moeilijk zijn om die veranderingen te zien als we de ene dag met de volgende vergelijken. We zien onszelf terug in de bewegingen van de maan. "  -Miranda Gray


Tijdens de Womb Healing 'Baarmoeder Heling' ontvang je energie in de drie belangrijkste vrouwelijke energiecentra’s, waaronder het baarmoeder energiecentrum, die gevoelens van heelheid, stressverlichting, gecentreerd zijn en veilig voelen heelt en versterkt binnen jouw vrouwelijkheid. Op een zachte manier worden blokkades opgeruimd die onze archetypische energieën beperken, zodat we een rijkere versie van onze vrouwelijkheid leven. Er komt toegang tot de creativiteit, seksualiteit, intuïtie, helderheid, wijsheid en spiritualiteit die in onze authentieke aard ligt. 

Hoe ziet een Womb Healing, Baarmoeder Heling eruit? 


Tijdens de persoonlijke Womb Healing, Baarmoeder Heling ontvang je zachte en ontspannende aanraking op specifieke energie centra’s (anders dan het chakra-systeem). Hoofd, hart en buik. Je mag ontspannen gaan liggen en ik plaats mijn handen op specifieke energiepunten verbonden met de energieën van de vier vrouwelijke archetypen op het buik gebied. Vanuit respect en zachtheid zal ik jou benaderen en aanraken. Er wordt alleen bovenop het lichaam gewerkt en desgewenst alleen in de aura.  De energie die ik aan jou doorgeef is de goddelijke vrouwelijke energie, zij helpt bij de hormonale cyclus, het spirituele bewustzijn, genezing van het hart (kwesties van liefde, zorgzaam, geven en ontvangen), fysieke problemen en de emotionele patronen die we meestal rond onze heupen en buik houden. Na het ontvangen mag je in de helende energie nog ontspannen en nagenieten. We drinken aan het einde samen thee en eten iets lekkers. 


Wanneer kan ik de Womb Healing, Baarmoeder Heling ontvangen?


  • Voordat je een persoonlijke Womb Blessing, Baarmoederzegening gaat ontvangen, om jou te helpen jouw cyclus energieën te versterken, te zuiveren en te harmoniseren zodat je vollediger kunt openen voor de afstemming op de Womb Blessing, Baarmoederzegening. 
  • Na de persoonlijke Womb Blessing om te helpen bij het integreren van de Womb Blessing-veranderingen die plaatsvinden tijdens het geboorteproces. 
  • Als je het spannend vind om naar je baarmoeder te gaan en op een zachte manier wil kennis maken met jouw vrouwelijke energie, hoofd, hart en buik.
  • Op elk moment dat jij jouw energieën en welzijn wil herstellen.
  • Als ondersteuning bij de perimenopauze en postmenopauze, tijdens de archetypische energieveranderingen die jou transformeren in de ultieme fase van de ontwikkeling van je vrouwelijke leven.Wat past bij mij op dit moment? Een Womb-Healing of een Womb Blessing®?


Als je als vrouw op dit moment veel veranderingen meemaakt, ziek bent of in crisis bent dan is de Womb-Healing het beste voor ondersteuning. Een Womb Healing kan zo vaak worden ontvangen als je wilt om je vrouwelijke energieën en welzijn te herstellen.

 

Wat zijn de verschillen tussen een Womb Blessing® en een Womb Healing?


De Womb Healing, Baarmoeder Heling ondersteunt en herstelt je vrouwelijke energieën en welzijn en kan zo vaak worden ontvangen als nodig is. Ook is deze heling een mooie voorbereiding op de Womb Blessing, Awakening the Divine Feminine Energy.

 
De Womb Blessing, Baarmoeder Zegening is transformerend en begint een pad van ontwaken en emotionele reiniging. Na de Womb Blessing wordt geadviseerd om één maand rust te nemen voor het integreren van de vrouweljke energie en reiniging. 

Voor wie is de Womb Healing, Baarmoeder Healing?


Voor iedere vrouw! Jonge meisjes vanaf het 7e jaar, eerste menstruatie, zwangere vrouwen, alle volwassen vrouwen met of zonder baarmoeder of cyclus.


Als gecertificeerde  Moon Mother®  geef ik persoonlijke Womb Blessings® & Womb Healingen in een 1 op 1 sessie. 

Individuele sessie Womb Healing 45 minuten

Investering voor jezelf: € 88,-
Pakket van 4 sessies € 290,-

* De Womb Blessing en Womb Healing is bedoelt als ontvangen van de gift van de vrouwelijke energie, dit betekent dat ik in deze sessie geen reading geef of multidimensionaal healing in zet voor thema's. We zijn in deze sessies afgestemd op de sacrale energie van ontvangen en daar zal ik een helder kanaal voor zijn. Mochten er blokkade's komen of inzichten waar je graag mee verder de diepte in wil dan kan dat in een Soul Essence Healing 1 op 1 sessie.