Vrouwencirkel ' soul essence journey' 

Het vrouwelijke aspect van jou als ziel is de kracht van liefde en aantrekking. Het deel van jou dat kan ontvangen waardoor het mannelijke deel in jou kan geven. De vrouw van nu is in balans met het vrouwelijke en het mannelijke deel in haar zelf. De nieuwe tijd op aarde is de tijd van eenheid. Het is niet meer de tijd om als vrouw op te staan alleen in de kracht of alleen maar in de zachtheid. Wat ons echt maakt is onze kwetsbaarheid en de gevoelskant in onszelf en dit juist te uiten naar de buitenwereld. Een open hart, buik en veilige basis in onszelf. De nieuwetijdsvrouw ontwaakt!

Voor veel sensitieve vrouwen, noem het hsp, sterren, lemurische of engelen zielen is het een zoektocht om met de gevoelskant om te gaan. Het zijn de vrouwen die moeite hebben om in haar kracht en zachtheid te gaan staan en zich veilig te voelen hier op aarde. De reis naar binnen willen maken. Door de onveiligheid kun je ofwel veel mannelijk energie als muur zijn gaan gebruiken of te veel openheid door de vrouwelijke energie. Wat jouw manier is geworden heeft te maken met jouw missie, dna, familie karma en jouw afkomst.

De aarde is aan het veranderen van de dichte 3e dimensie (ego en dualiteit) naar de lichtere 5e dimensie (eenheid en non duaal) waarin we nu leven. Het vrouwelijk is lang onderdrukt, misbruikt en niet gezien geweest, in vele lagen voelen wij vrouwen nog steeds de ervaringen van het collectief. Ook moeder aarde heelt door de herstelde verbinding met het vrouwelijke. Strijd en angst verschuift naar liefde en verbinding.

Vanuit veiligheid en een openheid komen we samen in deze vrouwencirkel. De vrouwencirkels zijn er om je te verbinden met jouw ziel essentie verbonden met de 5e dimensie. De reis maken we samen met vrouwen in een kleine groep. De thema’s die aan bod komen hebben te maken met het zielspad, licht inwijdingen en heling op de onveilige thema’s in onszelf. Het vrouwelijke aspect staat hier centraal waarin je leert om je te verbinden met rituelen, jouw innerlijke wereld en heling op het vrouwelijke in jezelf. In iedere vrouwencirkel wordt je liefdevol begeleid naar jouw innerlijke wereld en ervaring, ook is er ruimte om jouw energie te delen en samen te creëren. Alles ontstaat intuïtief en wat zich aandient in de energie.

Herken jij jezelf in bepaalde patronen hierin?

- hoofd weet het vaak beter dan je gevoel

- gevoel en kwetsbaarheid keur je vaak af

- ineens overspoelt door emoties en jezelf kwijt zijn
- weinig verbinding met je buik 

- voelt je vaak onveilig tussen mensen

- voelt een diepe verbinding met het vrouwelijke

- intuïtie en creatief zijn maakt je blij

- wil graag harmonie liever dan ruzie

- vind het lastig om met boosheid en passie om te gaan

- verlangt naar eenheid

- moeilijk om hier op aarde te zijn


Wil jij graag hier meer van laten groeien in jezelf?

- vanuit je rust leven
- diepere aarding in veiligheid

- het aardse leven aan gaan met vreugde en vertrouwen

- verbonden zijn met jezelf en de ander zonder angst

- weten wat jij voelt en wat van de ander is

- krachtig jezelf kunnen uiten zonder een strijder te zijn van je eigen waarheid

- liefdevol naar jezelf te gaan kijken

- zelfliefde voor jezelf echt gaan voelen

- steun en zelfvertrouwen in jezelf 

- meer energie en stroming in je hart en buik voelen
- passie en levensenergie in je baarmoeder en yoni voelen

- opschonen van je familielijn voor vrijheid in jezelf

- ja zeggen tegen jouw sensitiviteit en voelen wat jouw zielsmissie is


Om met een vaste groep samen te zijn sluit je telkens voor minimaal 3 cirkels aan om zo te voelen wat het je brengt en om een commitment met jezelf aan te gaan. 1x per maand komen we samen om te verbinden, groeien en te helen. Elke vrouwencirkel is weer anders maar het thema ‘licht’ werk is in alle vrouwencirkels een basis.

Als je interesse hebt om deel te nemen neem dan contact op met Odith 0639211620 of mail naar odith@vrouw-intuitie.nl

Laten we samen groeien op het pad naar licht en liefde! Jij bent het zo waard om gezien te worden en thuis te komen in jezelf. 

Soul blessings voor jou!

Waar? Helenaveen, Oude Peelstraat 7
Datum/tijd: donderdag ochtend 10:00 tot 12:30 (29 augustus, 19 sept, 17 okt, 21 nov, 19 dec)
Prijs: € 33,- per vrouwencirkel (deelname per 3 vrouwencirkels)

Maria energie Helenaveen
Vrouwencirkel Helenaveen
Vrouwencirkel Helenaveen