Vrouwencirkels

Een cirkel staat voor voorspoed, heelheid, verandering ten goede, winst en verlies. Ook is een cirkel het symbool van het ‘niets’, de leegte, de oneindigheid en van de absolute vrijheid, door niets gebonden. Bij magische rituelen wordt de cirkel vaak gebruikt als een symbool van veiligheid. Het is het oersymbool van de schepping en de uitdrukking van de scheppingskracht.

Vrouwencirkel helmond

Vrouwencirkels

In een kleine groep vrouwen geef ik intuïtieve vrouwencirkels in Helmond. Door middel afstemming met de groep ontstaat er bewustzijn en heling. Vanuit een veilige bedding die neergezet wordt mag jij als vrouw helemaal jezelf zijn. De basis in iedere cirkel is aarding, dicht bij jezelf komen en vanuit openheid jezelf en het moment ontmoeten. Aandacht is er voor de sensitieve vrouw, hierdoor zijn de vrouwencirkels die ik geef vanuit zachtheid en zuiverheid en stimuleer ik iedere vrouw om in haar eigen kracht te gaan staan. Alles is allemaal in jou te vinden, jouw binnenwereld heeft alle antwoorden, daar is te vinden wie je werkelijk bent.


Aankomende vrouwencirkels:
- 14 december Viering "vrouw &  intuïtie"
- 21 december Magie van de maan "maan van de langst nacht/nieuw begin"
- Januari 2019 Healing cirkel "Ontmoet je innerlijke tempel"

Vrouwencirkel 'Magie van de maan'

 In samenzijn met vrouwen verbinden we ons met elkaar en stemmen we ons af op de volle maan. We nemen de tijd om dieper naar binnen te keren, aarden onszelf en openen de poort met de divine feminine. Tijdens volle maan is er veel meer spirituele energie beschikbaar waardoor er een betere connectie kan gemaakt worden met Spirit. Het is net of er tijdens volle maan deuren worden geopend die anders gesloten zijn, waardoor je beter contact kan maken met energieën. Ook onze emoties worden beïnvloed, dit komt door de magnetische aantrekkingskracht die de volle maan bezit. De volle maan helpt het proces in gang te zetten voor het maken van nodige veranderingen in ons bewustzijn.

Ieder maand eren we de vrouwelijke energie van het zilveren licht van de maan in onze baarmoeder en hart. We delen en luisteren naar elkaar vanuit eerbied en respect voor iedere vrouw en haar proces.

21 december
Vrijdag 20:00 / 22:00

Losse avond: € 11,11

Vrouwencirkel Healing tempel meditatie

In een bedding van veiligheid stemmen we ons gezamenlijk af op de energie van de avond. Er zal een edelsteen en kristal grid gemaakt worden waarmee de energie van de avond verankert wordt. Aan het begin van iedere meditatie verbinden we ons met moeder aarde en verankeren we onszelf diep in haar energie. Door deze diepe verbinding leggen we een stevige bodem in onszelf om in volledige aanwezigheid te mogen ontvangen. Op verschillende manieren zul je gaan ervaren hoe het is om thuis te komen bij jezelf.

Iedere Healing tempel meditatie is nieuw, anders, laat zich ontvouwen in het moment. Een reiniging, verhoging van jouw trillingsfrequentie, vereniging met alle lagen in jezelf. Een ontmoeting in meerdere dimensies.

Dichter kom je bij jezelf, jouw innerlijke wereld, jouw tempel, rust, licht en liefde.

Datum: meer info in 2019

Losse avond

Healing helmond

Every woman who heals herself helps heal all the women who came before her, and all those who come after her.