Vrouwencirkels

Een cirkel staat voor voorspoed, heelheid, verandering ten goede, winst en verlies. Ook is een cirkel het symbool van het ‘niets’, de leegte, de oneindigheid en van de absolute vrijheid, door niets gebonden. Bij magische rituelen wordt de cirkel vaak gebruikt als een symbool van veiligheid. Het is het oersymbool van de schepping en de uitdrukking van de scheppingskracht.

Vrouwencirkel helmond

Samenzijn, verbinden, thuis komen.

Vanuit een veilige bedding die neergezet wordt mag jij als vrouw helemaal jezelf zijn. De basis in iedere cirkel is aarding, dicht bij jezelf komen en vanuit openheid jezelf en het moment ontmoeten. Aandacht is er voor de sensitieve vrouw, hierdoor zijn de vrouwencirkels die ik geef vanuit zachtheid en zuiverheid. Het thema bepaalt wat er in de cirkel mag ontstaan en zo is iedere vrouwencirkel uniek en in verbinding met gelijkgestemde vrouwen. 

Aankomende vrouwencirkels

Healing yin yoga 'open je hart' vrouwencirkel
Een verdiepende en ontspannende lange yin yoga les afgestemd op het ritme van moeder aarde. Voel als vrouw hoe jij onderdeel bent van de natuur en mee mag gaan in de energie van moeder aarde. De yogahoudingen in deze ochtend openen de energiebanen in je lichaam die verbonden zijn met de energie van het seizoen, de Lente. In zachtheid openen we diepere lagen in onszelf en mag het nieuwe langzaam ontwaken in jou. Verstilling, zachtheid en overgave.
Wanneer? 1x per maand op zondag eerst volgende is 28 april 10:00 / 12:00
Losse les: € 20,00
Reserveer een yoga matje voor mij!

 

Moeder aarde, Gaia meditatie cirkel 

Voor een sensitieve vrouw is er niks zo belangrijk als in haar lichaam aanwezig zijn. Vanuit de volheid leven in haar hart en buik, verbonden zijn met haar bekken en basis. Om jou als vrouw te ondersteunen op je pad naar meer heelheid in jezelf en rust kun je aansluiten bij de Moeder aarde, Gaia vrouwencirkel. Een ochtend met meditatie en intuïtie voor rust en verbinding met jouw lichaam. Ervaring in meditatie is niet nodig, de ervaring ga je vanzelf op doen tijdens de meditatie. Het is het ontdekken van naar binnen keren middels meditatie.
Wanneer? donderdag ochtend 10:00 / 11:15
Per les € 11,00 per kwartaal (start 11 april als je interesse hebt laat het me weten)
Reserveer een kussentje voor mij! 
Healing helmond

Every woman who heals herself helps heal all the women who came before her, and all those who come after her.