Herboren in je licht!

Voel jij als sensitieve vrouw dat het tijd is om te ontwaken en met al je licht hier thuis te komen op moeder aarde? Wil jij herboren worden in liefde, vreugde en kracht?
Als vrouw mag jij opstaan in jouw kracht en jouw licht laten schijnen. Jij mag er helemaal zijn hier op deze mooie aarde, godin Gaia.
 
Voor veel vrouwen is dit een moeilijk thema omdat het vrouwelijke eeuwenlang is ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak draag je (bewust en/ of onbewust) ook een stuk pijn en verdriet van je moeder en grootmoeder, of zelfs zielsherinneringen uit vorige levens met je mee.
 
Deze avond staat in het teken van ‘geboorte’ en dit kan een geboorte zijn op vele lagen. Bij iedere vrouw activeert wat er op dat moment in haar ontwakingsproces mag ontstaan en waar zij klaar voor is.
In een veilige bedding zullen we herinneren wie jij bent. Dit doen we o.a. door energiewerk, visuele tekeningen, stem en rituelen.
 
De afstemming van Saskia en Odith brengt een helend veld waar jij langzaam in opent. In dit lichtveld voelt jouw systeem wie je werkelijk bent. Tijdens deze reis krijg je de mogelijkheid om jouw volledige potentieel, je gaven, je talenten op te halen. De pure schoonheid van wie jij bent, jouw diamanten bewustzijn. Een nieuwe geboorte van jouw ware zelf. Een initiatie om thuis te komen in jouw hart en op Gaia. Alles ontstaat in liefde en overgave. De ontvangen energie en heling werkt enkele dagen door. Langzaam neemt jouw systeem de nieuwe energie in al je cellen over. 


 Wie zijn wij:


Saskia en Odith zijn verbonden met de Zusterschap van de Roos en dragen het Maria bewustzijn uit. Saskia Jonkers geeft met haar licht tekeningen boodschappen door aan de aanwezige vrouwen. Haar kunst, herinnert en activeert wie je werkelijk bent. In de tekening stroomt een helende energie. Saskia is verbonden met vele lichtwezens, dimensies en lichtcodes. Tijdens deze reis geeft Odith Engelen heling op jouw energie, zij is een nieuwetijds lichtwerker en geeft intuïtieve healing&reading. De healing brengt een activatie en opening, een herinnering in wie je werkelijk bent. Odith geeft via haar handen en stem de Christusenergie en het Eternal Healing licht door. 


Wat kun je verwachten tijdens deze avond:


 * Ziel tekening speciaal voor jou ( t.w.v. €133,-)
 * Persoonlijke boodschap voor iedere vrouw voor haar ontwakingsproces
 * Soundhealing en andere activerende rituelen
 * Healing/energiewerk
 * Integratie van lichtcodes
 * Een manifesterend kristal
 
 De geboorte reis vindt plaats op goede vrijdag 19 april 19:30 / 22:30
 Jouw uitwisseling in energie is € 99,00 inclusief eigen ziel tekening, boodschap, kristal, healing, rituelen en jouw opgehaalde licht!
 
 We geven deze lichtworkshop in een kleine groep vrouwen. Voel je dat je hierbij aanwezig wilt zijn en de geboorte reis wil gaan maken meld je dan aan via de mail. Wil je meer weten over deze licht workshop en of dit bij je past op dit moment neem dan contact met me op. Ik voel graag met je mee.

Saskia en ik kijken er naar uit om in samenzijn met een prachtige groep vrouwen deze mooie geboorte reis te mogen maken. Voor meer informatie over Saskia neem eens een kijkje op haar website

Saskia Jonkers

Saskia Jonkers geeft met haar licht tekeningen boodschappen door aan de aanwezige vrouwen. Haar kunst, herinnert en activeert wie je werkelijk bent. In de tekening stroomt een helende energie. Saskia is verbonden met vele lichtwezens, dimensies en lichtcodes. Haar lichtwerk & kunst is te vinden op de website ww.saskiaartandhealing.com

Odith Engelen

Odith is een nieuwetijds lichtwerker en geeft intuïtieve healing & reading aan vrouwen. De healing brengt een activatie en opening, een herinnering in wie je werkelijk bent. Odith geeft via haar handen en stem de Christusenergie en het Eternal Healing licht door.