Healing tempel yoga helmond

Healing tempel yoga

Een intuïtieve yoga cursus voor aarding, lichaamsbewustzijn, heling, intuïtie en een ontmoeting met jouw rijke binnenwereld. Voor de sensitieve bewuste vrouw.


 Jouw lichaam is de tempel van je ziel

Bewustwording, verstilling en zachtheid ontvouwen zich in jou bij deze intuïtieve yoga cursus. Er is aandacht voor het voelen, ervaren en verdiepen van jouw rijke binnenwereld. Een cursus waarin lichaamsbewustzijn belangrijk is. Via lichaamswerk, yoga en bewegen gaan we op reis naar binnen. De aandacht ligt in deze cursus niet alleen op de fysieke yogahoudingen maar vooral op het leren waarnemen van je lichaam. Jouw lichaam is de tempel waarin je thuis mag komen en hier mag je steeds meer verbinding mee gaan maken. Dat je thuis komt in jezelf met alles wat er is. We streven niet naar de perfectie van de yoga houding maar de ervaring die ontstaat van de houding aannemen en doorleven.

Hoe ziet een healing tempel yoga cursus eruit?

In deze intuïtieve yoga cursus neem ik je mee op reis van denken naar voelen door middel van verschillende technieken oa; aarden, bio energetische oefeningen, ontspanningsoefeningen, hatha yogahoudingen, yin yoga houdingen, ademhalingstechnieken, chakra oefeningen, mantra zingen, begeleide visualisatie technieken en dit alles intuïtief afgestemd op de energie van het seizoen en het thema van de cursus. Om jouw intuïtie te bekrachtigen stemmen we ons af op elementen, chakra’s, godinnen/engelen kaarten of boodschappen uit de natuur. Alles om verbinding te maken met jouw fysieke tempel, en jouw innerlijke tempel, lichaam, geest en ziel. 

Deze intuïtieve yoga cursus is voor iedere vrouw die zich graag wil afstemmen op haar rijke binnenwereld. Een cursus die ook veel sensitieve vrouwen aarding en rust kan geven. 

Voor welke vrouw is deze cursus?

Voor de vrouw die veel in de ‘doe’ ‘denk’ modus is, de vrouw die haar kracht vanuit zachtheid wil ervaren, de vrouw die vaak overprikkelt is, een burn out heeft gehad, aandacht aan haar binnenwereld wil geven, de vrouw die altijd maar ‘moet’ en toe is aan rust, de vrouw die graag meer contact met haar gevoelswereld wil, de vrouw die “hoog” sensitief is, en natuurlijk voor alle vrouwen die haar natuurlijke intuïtie willen eren!

Wanneer?

Woensdag 20:00 / 21:30 (11 lessen)
Start 10 april 2019 (cursus loopt per kwartaal)
Deze cursus staat in het teken van Vrouwelijke zachtheid & zelf liefde